Partners bedrijfsleven

Het RBT Land van Cuijk heeft partnerships met:
 • Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen 


  De Rabobank is kennispartner van het RBT Land van Cuijk. In 2011 publiceerde Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen een rapport over de toeristische kracht van haar werkgebied. Een van de uitvloeisels hiervan is het Regionaal Bureau voor Toerisme waarvan Rabobank sinds 2015 Partner is. Dit bureau promoot sinds 2014 de regio én werkt aan de trots op het gebied bij de inwoners ervan.
  Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen versterkt het initiatief met kennis, de inzet van medewerkers, met financiële middelen en door het leggen van verbindingen.
  Voor meer informatie klik hier
   
 • Waterschap Aa & Maas 


  Het RBT Land van Cuijk en het waterschap Aa & Maas werken met elkaar samen op het gebied van Recreatie.
  Het waterschap wil niet alleen verantwoordelijk zijn voor voldoende, schoon en veilig water, het wil ook bijdragen aan een gezondere en aantrekkelijkere leefomgeving. Een omgeving waarin het prettig wonen, werken en recreëren is. Het waterschap kan een wezenlijke bijdrage leveren aan de behoefte om dicht bij huis te kunnen recreëren. Recreatie biedt bovendien de mogelijkheid inwoners op een ongedwongen manier kennis te laten maken met het werk van het waterschap.
  Het waterschap heeft onder meer een aantal watergroeters opgeleid die belangstellenden de flora en fauna op en rond de door Aa & Maas beheerde watergebieden laten zien. De watergroeters zijn onderdeel van het groetersnetwerk van het Regionaal Bureau voor Toerisme.
  Voor meer informatie zie www.aaenmaas.nl
   
 • Cybox internet & communicatie 

  Cybox internet & communicatie in Boxmeer heeft de nieuwe website www.heerlijkeontmoetingen.nl ontwikkeld en is partner van het RBT bij de ontwikkeling en de uitvoering van het marketingpakket, waar ondernemers in het Land van Cuijk op kunnen inschrijven. Voor meer informatie zie www.cybox.nl