Aanmelden voor folderdistributieservice

Dinsdag 28 maart 2017
Het Regionaal Bureau voor Toerisme neemt de toeristisch-recreatieve bedrijven in het Land van Cuijk jaarlijks veel werk uit handen door een folderdistributieservice aan te bieden. Waar verblijfsaccommodaties brochures van bezienswaardigheden en dagattracties in het Land van Cuijk krijgen aangeleverd, kunnen musea en dagattractiebedrijven via dezelfde service hun folders laten verspreiden onder de 24 Toeristische Ontmoetingspunten in het Land van Cuijk en bij de verblijfsaccommodaties die zich voor deze service aanmelden.

Wat kost het?
De kosten voor deze service zijn minimaal, zeker als u bedenkt dat u daarmee veel werk uit handen wordt genomen. U betaalt voor de folderdistributieservice € 50,00 excl. BTW. Dit geldt voor de verspreiding van 1 folder. Voor elke volgende folder berekenen wij een toeslag van € 25,00 per folder.
Voor het ontvangen van een folderpakket rekenen wij €  25,00. excl. 21 % BTW. Voor Toeristische Ontmoetingspunten zijn beide diensten gratis! (maximale aanlevering: 1 folder).
Alle toeristisch-recreatieve ondernemers hebben vorige week een mailing over de folderdistributieservice ontvangen. Aanmelden kan tot 31 maart via info@rbtlandvancuijk.nl
De eerste folderdistributieronde vindt plaats op 6 april 2017. Vlak voor de zomervakantie vindt een tweede ronde plaats.