Rabobank blijft kennispartner

Vrijdag 27 november 2015
Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen zet ook in 2016 de samenwerking met het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk voort.
De Rabobank is een belangrijke kennispartner voor het RBT. Zo verzorgde een accountmanager van Rabobank Nederland eerder dit jaar, tijdens een bijeenkomst van het RBT, een presentatie over innovatief. Het RBT maakt bovendien veelvuldig gebruik van de trendstudies die door de Rabobank worden verricht.
Anderzijds is het RBT graag bereid om haar specifieke kennis en inzichten over het toerisme en recreatie in het Land van Cuijk met de Rabobank te delen. Zo heeft het RBT een bijdrage geleverd aan het recent verschenen rapport van de Rabobank over de economische kansen van deze regio. Het RBT heeft bovendien eerder dit jaar, samen met een aantal ondernemers in de regio, een aanbieding gedaan voor de bijna 28.000 leden van de Rabobank.
De Rabobank is een van de vijf partners van het RBT. Andere partners zijn waterschap Aa & Maas, IBN Arbeidsintegratie, Duurzaam Mobiel en Cybox.