Land van Cuijk Arrangementen

Zaterdag 25 juni 2016
Samen met elf verblijfaccommodaties heeft het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Land van Cuijk Arrangementen ontwikkeld. Driedaagse verrassingsarrangementen, opgebouwd rond vier thema’s: In het Spoor van de Oorlog, Heldhaftig Land van Cuijk, Religie langs de Maas en Natuurrijk Land van Cuijk. Waarschijnlijk worden dit jaar nog een of meerdere arrangementen toegevoegd. Gedacht wordt aan bijvoorbeeld een arrangement waarvoor de route van Rondje 33 het uitgangspunt vormt.

De Land van Cuijk Arrangementen worden samengesteld mede op basis van de wensen van de bezoekers. Zij kunnen op de website arrangementen.landvancuijk.nl aangeven in welke van de elf accommodaties zij willen overnachten, of ze willen wandelen en fietsen en of ze bijzondere wensen hebben waar bij de samenstelling van het arrangement rekening mee moet worden gehouden. Al die voorkeuren worden meegenomen bij het maken van het persoonlijke arrangement.
De keuze voor maatwerkarrangementen past bij wat het Land van Cuijk voorstaat: het realiseren van heerlijke ontmoetingen in onze regio, bij voorkeur door of samen met mensen (‘groeters’) die de regio kennen. Bij de uitwerking van arrangementen worden soms ook groeters ingezet. Voor een wandeling in een dorp, voor een fietstocht of voor een bezoek aan een historische plek.
De deelnemende verblijfsaccommodaties zijn: Hotel Klooster Elsendael in Boxmeer, Hotel Taurus in Cuijk. Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen, Strohotel Aalshof in Haps, B&B Buitenboel in Holthees, Hampshire Hotel – Fitland Mill, Logement De Valkhoeve in Mill, B&B Gabriels Plats in Overloon, D’n Twist in Overloon, Motel Koolen in Velp en B&B De Kemp in Vortum-Mullem.