Presentatie Land van Cuijk Magazines

Vrijdag 25 maart 2016
Op woensdagmiddag 23 maart zijn in Het Arsenaal in Grave de eerste Land van Cuijk Magazines 2016 overhandigd aan leden van het groetersnetwerk Land van Cuijk. “Onze groeters zijn ware ambassadeurs van onze regio. Stuk voor stuk enthousiaste vrijwilligers die met betrokkenheid en trots onze regio laten zien aan iedereen die daar belangstelling voor heeft”, lichtte toeristisch manager Erik Jansen de keuze om de eerste exemplaren aan de groeters uit te reiken toe.
De groeters kregen de exemplaren uit handen van voorzitter Antoine Walraven van het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk. “We hebben nadrukkelijk onze nek uitgestoken voor dit project, maar het resultaat is er ook naar. Het ziet er geweldig uit.” Het magazine is een gezamenlijk product van RBT Land van Cuijk en Cybox Internet & Communicatie. Het magazine is gemaakt door onder meer de tekstschrijvers Eefke Peeters en Patricia de Ryck, columnist Twan Dohmen, vormgever Corn Zelten en diverse fotografen uit de regio.
Na afloop van de presentatie werd het magazine verspreid onder de aanwezige ondernemers. Op dezelfde avond werd het magazine tijdens de raadsconferentie in De Weijer in Boxmeer uitgereikt aan de leden van de vijf gemeenteraden. 
Benieuwd hoe het magazine er uit ziet? Kijk dan op www.landvancuijk.nl/magazine