Inschrijven voor Land van Cuijk Magazine 2018

Maandag 18 december 2017
Het Regionaal Bureau voor Toerisme brengt, in samenwerking met Cybox intrnet & communicatie en het regionale tijdschrift Vita Magazine, ook in 2018 een Land van Cuijk Magazine uit. Ditmaal in één pakket met
  • een tweetalig Fiets- en Routeboekje, waarin naast bijzondere fiets- en wandelroutes ook alle reisbestemmingen in het Land van Cuijk worden uitgelicht én
  • een Belevingskaart, die in één oogopslag laat zien wat er te beleven valt in het Land van Cuijk. De meertalige Belevingskaart is nieuw dit jaar! Van elke bijzondere reisbestemming in het Land van Cuijk wordt een Belevingskaart gemaakt. Al deze kaarten worden samengevoegd tot één Land van Cuijk Belevingskaart en zijn straks ook afzonderlijk beschikbaar.
Vanwege de hoge kosten en de beperkte deelname van ondernemers brengen wij komend jaar géén Duitstalige versie van het Land van Cuijk Magazine. Wel worden de Fiets- en Wandelboekjes en de Belevingskaart ook in Duitsland verspreid.
Lees in de bijlage meer over de inhoud van ons promotiepakket en de kosten ervan. Zoals in voorgaande jaren hebben wij de tarieven voor de advertorials weer zo laag mogelijk gehouden, om zoveel mogelijk ondernemers en organisaties in de gelegenheid te stellen om mee te doen. Het stelt ons weer in staat om toeristen en recreanten, die onze regio willen bezoeken, een zo compleet mogelijk overzicht te geven van wat zij hier kunnen zien én doen!

Ons aanbod geldt tot 25 januari 2018. Vanwege onze deelname aan drie grote consumentenbeurzen in het voorjaar moet het Fiets- en Routeboekje uiterlijk eind januari naar de drukker.

Schrijf u in via deze link. Heeft u vragen of opmerkingen, gebruik dan het mailadres info@rbtlandvancuijk.nl