Header

Presentaties drukbezochte startbijeenkomst 2022

Maandag 18 april 2022
"Wat fijn om elkaar weer te mogen ontmoeten" was de meestgehoorde opmerking voorafgaand en na afloop van de startbijeenkomst toeristisch seizoen 2022, afgelopen donderdag in De Lamperse Hei in Wanroij. Het was de drukstbezochte startbijeenkomst in de historie van -toenm nog- het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk.

Het RBT maakte van deze gelegenheid gebruik om de aanwezige ondernemers en vertegenwoordigers van toeristische organisaties bij te praten over actuele ontwikkelingen. Pierre Bos vertelde over zijn eerste 100 dagen als voorzitter van het bestuur van het RBT en maakte bekend dat het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk vanaf 1 mei Visit Land van Cuijk gaat heten.
Toeristisch manager Erik Jansen lichtte toe waar het RBT mee bezig en bij betrokken is. En Linda van Dalen en Jody Peters van Social Noot, social mediapartner van het RBT, gaven inzicht in hoe zij de campagnes voor de Sokkeltocht en de online vakantiebeurs hebben opgezet én wat de resultaten ervan zijn.

Bekijk onderstaand de presentaties van de bijeenkomst.