Heerlijke Ontmoetingen mikt op 250.000 bezoekers

Vrijdag 16 oktober 2015
De lancering van de website www.heerlijkeontmoetingen.nl heeft er voor gezorgd dat het bezoek aan het platform landvancuijk.nl sterk is toegenomen. In 2015 hebben al meer dan 120.000 belangstellenden de website bezocht.
Zoals bekend is www.heerlijkeontmoetingen.nl sinds augustus dé plek waar informatie over toeristisch-recreatieve activiteiten en bedrijven in het Land van Cuijk kan worden gevonden. De site maakt onderdeel uit van het bredere platform landvancuijk.nl.
“Door de samenwerking tussen RBT en Cybox en de integratie van de VVV-site zijn verwachtingen voor 2016 nog veel hoger”, zegt Nando van Hees van het Boxmeer bedrijf Cybox. “Alleen in september hebben we al bijna 20.000 bezoekers mogen ontvangen op onze website. Als je dat doorrekent naar volgend jaar moet een kwart miljoen bezoekers in 2016 mogelijk zijn.” Zeker nu in de komende maanden nog aanpassingen aan de vormgeving (onder meer aansprekendere foto’s) worden aangebracht, nieuwe elementen (zoals filters en Zoover-vermeldingen) worden toegevoegd, extra teksten worden gemaakt en het overzicht van de bedrijven en bezienswaardigheden in het Land van Cuijk wordt aangevuld.
Dat maakt het voor ondernemers aantrekkelijk om hun informatie (ook) via www.heerlijkeontmoetingen.nl te delen. Voor meer informatie info@heerlijkeontmoetingen.nl