Land van Cuijk in campercatalogus

Vrijdag 15 februari 2019
Het Land van Cuijk heeft een prominente plek gekregen in het Nederlandse katern van de nieuwe catalogus van Mein Platz. De catalogus wordt in een oplage van 250.000 exemplaren verspreid, onder meer via beurzen in Duitsland. 
Mein Platz is een Duitse organisatie die camperaars niet alleen informeert over waar zij kunnen overnachten, maar ook concrete voorstellen doet voor interessante routes in zowel Duitsland als Nederland, Scandinavië en Tsjechië. Mein Platz werkt nauw samen met de Nederlandse dochterorganisatie Bij Ons, die de belangen van nu nog 20 en straks maximaal 30 camperplaatsen in Nederland vertegenwoordigt. 
Het aantal camperaars groeit nog steeds: in Nederland stonden tot afgelopen jaar 115.00 campers geregistreerd, in Duitsland zelfs rond een half miljoen. Veel camperaars zetten vooraf routes uit, waarbij zij overnachten op verschillende camperplaatsen en op zoek gaan naar interessante bezienswaardigheden in de omgeving.
Via de advertentie in de catalogus van marktleider Mein Platz worden de camperaars geattendeerd op de bijzondere kwaliteiten van het Land van Cuijk.
Daarnaast wordt onze regio opgenomen op de website van Mein Platz en in de nieuwe app. Verder kunnen wij, mochten wij dat willen, als partner van Mein Platz deelnemen aan beurzen en evenementen.