Bijeenkomst over 'Brabantbreed in beeld komen'

Maandag 14 november 2016
Hoe kan het Land van Cuijk meer én beter in beeld komen bij organisaties als VisitBrabant en Omroep Brabant?
Het was een van de vragen tijdens de ondernemersbijeenkomsten, die onlangs hebben plaatsgevonden. Op verzoek van een aantal toeristisch-recreatieve ondernemers heeft het Regionaal Bureau voor Toerisme contact gelegd met VisitBrabant en Omroep Brabant.
Zij leggen graag op woensdag 16 november aanstaande aan geïnteresseerde ondernemers en organisatoren van evenementen in het Land van Cuijk uit wat zij voor hen kunnen betekenen.
De bijeenkomst vindt plaats bij groepsaccommodatie Stevenshof, Kloosterstraat 2 in Stevensbeek en begint om 10.30 uur. Naar verwachting duurt de bijeenkomst maximaal anderhalf tot twee uur.
 
Programma
Voor deze bijeenkomst zijn twee gastsprekers uitgenodigd: Ankie Joos van VisitBrabant en Ben Blatter van Omroep Brabant. Beiden verzorgen korte presentaties waarin zij onder meer antwoord geven op de volgende vragen:
  • Wat is en doet VisitBrabant én welke meerwaarde heeft VisitBrabant voor ondernemers in het Land van Cuijk? Van welke concrete producten en diensten van VisitBrabant kunnen ondernemers en organisatoren van evenementen in het Land van Cuijk gebruik maken? En: hoe?
  • Wat kan Omroep Brabant betekenen voor de toeristisch-recreatieve bedrijven in het Land van Cuijk? Zowel commercieel (advertenties als voorbeeld) als redactioneel (aankondigingen, verslagen, nieuwsberichten, etcetera)? Met welk nieuws kunt u bij Omroep Brabant terecht? Hoe levert u kopij aan? Kost dat geld? etcetera.
 
Na hun presentaties gaan Ankie en Ben graag met de aanwezigen in gesprek over hoe het Land van Cuijk nog meer kan profiteren van de diensten van VisitBrabant en Omroep Brabant.
Meld u aan voor de bijeenkomst door een mail te sturen naar info@rbtlandvancuijk.nl. Deelname aan de bijeenkomst is gratis