Land van Cuijk zoekt kandidaten Gastvrijheid Award 2019

Donderdag 14 maart 2019
VisitBrabant gaat, samen met onder meer Omroep Brabant, wederom op zoek naar de meest gastvrije locatie in de Brabantse vrijetijdssector.
Ondernemers“met een locatie in de horeca- en recreatiebranche in Noord-Brabant die eten, drinken, ontspanning, vermaak en/of verblijf biedt”kunnen deelnemen aan de Brabantse Gastvrijheid Award 2019. 
 
Geïnteresseerde ondernemers kunnen tot en met 29 mei inschrijven via brabantgastvrij.nl. In september worden de genomineerden bekend gemaakt en kunnen alle Brabanders stemmen op de kandidaten. In november wordt de Brabantse Gastvrijheid Award 2019 uitgereikt.
“Het Land van Cuijk gaat er prat op een gastvrije regio te zijn. Terecht. Toch was vorig jaar geen enkel bedrijf uit het Land van Cuijk genomineerd voor de Brabantse Gastvrijheid Award”, stelt toeristisch manager Erik Jansen van het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk vast. “Zijn we te bescheiden? Laat de schroom varen. Zet uw bedrijf op de kaart - en daarmee ook ons Land van Cuijk als een regio waar het niet alleen Goei Leven is maar waar bezoekers ook gastvrij worden ontvangen!”
VisitBrabant biedt alle deelnemende ondernemers ook gratis toegang tot het  gastvrijheidsprogramma “Wij zijn Brabant, Wij zijn gastvrij!”. Meer daarover op www.brabantgastvrij.nl. Hier is ook alle informatie over de award en het verkiezingsreglement terug te vinden.