Promotie Land van Cuijk in Duitsland

Dinsdag 14 maart 2017
Het Regionaal Bureau voor Toerisme gaat actiever én gestructureerd het Land van Cuijk promoten in Duitsland, te beginnen in de Kreis Kleve. Het RBT gaat daarvoor een samenwerking aan met het bureau Clever Communication in Bedburg-Hau. De eigenaar van Clever Communication is een oud-Cuijkenaar, die al meer dan twintig jaar in Duitsland woont en werkt.
Het RBT gaat samen met Clever Communication onder meer een Duitstalige nieuwsbrief en een Duitstalige Facebookpagina ontwikkelen én onderhouden. De nieuwsbrief wordt elke zes weken verstuurd, mogelijk in de zomerperiode vaker. De nieuwsbrief bevat informatie over bezienswaardigheden en activiteiten in het Land van Cuijk, maar biedt ook ruimte voor aanbiedingen van toeristisch-recreatieve bedrijven uit het Land van Cuijk en aantrekkelijke een- of meerdaagse arrangementen.
Tijdens de komende Touristikmesse wordt gestart met het verzamelen van de mailadressen van potentiële ontvangers van de nieuwsbrief. De Facebookpagina wordt ook tijdens de Touristikmesse geïntroduceerd.
De eerste nieuwsbrief wordt eind maart verstuurd. De toeristisch-recreatieve bedrijven in het Land van Cuijk ontvangen binnenkort informatie over hoe en tegen welke voorwaarden zij hun aanbiedingen in de nieuwsbrief kunnen laten opnemen.