Gezocht: leden voor beurscommissie

Dinsdag 14 maart 2017
In de afgelopen anderhalve maand heeft het Land van Cuijk aan drie grote beurzen in drie landen deelgenomen: de Fiets- en Wandelbeurs in Utrecht, de Fiets- en Wandelbeurs in het Belgische Gent en de Touristikmesse in het Duitse Kalkar.
Beursdeelname is een van de mogelijkheden om het Land van Cuijk onder de aandacht te brengen van potentiële bezoekers. De exacte cijfers zijn nog niet bekend, maar de drie beurzen zijn naar verwachting door ruim 35.000 mensen bezocht.
Het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk zou aan nog wel meer beurzen willen deelnemen, maar krijg dat alleen niet georganiseerd.
Al eerder is het idee ontstaan om een Land van Cuijkse beurscommissie op te richten. Heeft u ideeën over hoe het Land van Cuijk zich op een opvallende wijze kan presenteren tijdens beurzen? Of wilt u graag meehelpen met de organisatie van de Land van Cuijkse deelname aan beurzen? Meld u dan aan voor de beurscommissie via info@rbtlandvancuijk.nl Wij nemen graag contact met u op om te horen wat uw wensen, ideeën en mogelijkheden zijn.