'Beleef hiero de Giro'

Zondag 11 oktober 2015
Afgelopen week is het etappeschema van de editie 2016 van de wielerwedstrijd Giro d’Italia bekend geworden. Twee etappes (op zaterdag 7 en zondag 8 mei) vinden in Gelderland plaats, meer in het bijzonder in de omgeving van Nijmegen en Arnhem.
Daarmee passeert een van ’s wereld belangrijkste wielerkoersen op korte afstand het Land van Cuijk.
Voor met name de verblijfaccommodaties is het interessant om arrangementen te bedenken waarmee zij wielerliefhebbers, die de Giro willen meemaken, kunnen verleiden om naar het Land van Cuijk te komen. En van daaruit de Giro maar wellicht ook andere interessante bezienswaardigheden in onze regio te bezoeken.
Het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk wil graag bij het bedenken van de arrangementen een coördinerende rol vervullen. Bovendien kunnen straks onze marketingkanalen worden gebruikt om het aanbod in het Land van Cuijk onder de aandacht van de wielerliefhebbers te brengen.
Heeft u ook interesse om mee te doen? Neem dan contact op via info@rbtlandvancuijk.nl. Wij willen graag binnenkort de geïnteresseerde ondernemers bij elkaar brengen om de mogelijkheden te bespreken.