Bijeenkomst Fondsen & Financiering

Zondag 10 januari 2016
Het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Land van Cuijk organiseert op dinsdag 19 januari een informatiebijeenkomst over fondsen en andere financieringsmogelijkheden.  De bijeenkomst vindt plaats in hotel Van der Valk in Cuijk en begint om 19.30 uur.
Waar vind je de geschikte fondsen? Welke fondsen zijn er? Op welke specifieke thema’s richten zij zich? Hoe kunnen ondernemers een beroep op ze doen? En: hoe groot is de kans dat een plan voor een bijdrage uit een fonds of voor andere vormen van financiering in aanmerking komt?
Het RBT heeft Marianne Muller van MORE Projectbegeleiding gevraagd meer inzicht te geven in de vaak ondoorzichtige wereld van fondsen en financieringsmogelijkheden.
Wie aanwezig wil zijn kan zich nog tot 14 januari aanmelden door een e-mail te sturen naar info@rbtlandvancuijk.nl. Vermeld in de mail de (bedrijfs)naam en de contactgegevens.
Wie tijdens of na de bijeenkomst van de 14e advies wil over een concreet project, kan bij de aanmelding aangeven wat het idee is en waarvoor hij of zij financiering zoekt.
Deelname aan de bijeenkomst is gratis.