Gezocht: vrijwilligers voor beurs Gent

Maandag 08 oktober 2018
Het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Land van Cuijk prijst zich gelukkig met de groep van vrijwilligers, die het leuk vinden om tijdens beurzen en evenementen het Land van Cuijk te promoten. Mede dankzij hun inzet én enthousiasme raken steeds meer toeristen en recreanten er van overtuigd dat het de moeite waard is om naar het Land van Cuijk te komen.
De vrijwilligers hebben aangegeven ook komend jaar beschikbaar te om tijdens beurzen en evenementen het Land van Cuijk te vertegenwoordigen. Het beursschema voor komend jaar is daarmee zo goed als rond.
Het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk is nog wel op zoek naar twee vrijwilligers die tijdens de Fiets & Wandelbeurs in het Belgische Gent de wandel- en fietsmogelijkheden van deze regio onder de aandacht willen brengen. De Fiets & Wandelbeurs vindt plaats op zaterdag 2 en zondag 3 februari 2019.  Het Regionaal Bureau voor Toerisme zorgt voor de inrichting van de stand, regelt de overnachting voor de beursvrijwilligers en stelt bovendien een kleine vergoeding beschikbaar. 
Ben of ken jij iemand die op 2 en 3 februari het Land van Cuijk wil vertegenwoordigen op de beurs in Gent? Stuur dan een mail naar info@rbtlandvancuijk.nl.