Partnerschap Route.nl

Vrijdag 07 april 2017
Het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk is een partnerschap aangegaan met Route.nl, de grootste routesite van Nederland, België en de grensstreek van Duitsland. Route,nl biedt duizenden gratis fiets- en wandelroutes aan via onder meer een website, een toegankelijk magazine, routekaartjes en apps voor tablets en telefoons. Route.nl trekt maandelijks zo'n 350.000 unieke bezoekers. Deze bezoekers blijven gemiddeld zo’n zeven minuten rondkijken en zijn goed voor gemiddeld 9 pageviews. 
Door samen te werken met route.nl zijn wij nog beter in staat om voor onze regio aantrekkelijke doelgroepen te bereiken. Zoals de actieve 50 plussers. Vaak levensgenieters die het buitenleven waarderen, avontuurlijk zijn en genieten van rust, stilte en bijzondere plekjes. Ze hebben vaak ook meer dan gemiddeld geld te besteden en zijn ook om die reden interessant voor ondernemers in het Land van Cuijk.
Ook gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0 tot 10 jaar, die op zoek zijn naar een gezellige weekendbesteding voor het hele gezin, maken veel gebruik van Route.nl.
Het partnerschap houdt onder meer in dat RBT Land van Cuijk samen met Route.nl thematische toproutes (minimaal een wandel- en fietsroute voor alle negen reisbestemmingen in het Land van Cuijk) gaat ontwikkelen, die door Route.nl via campagnes of als onderdeel van arrangementen in de etalage worden gezet. Daarnaast kan het RBT ook andere interessante routes in het Land van Cuijk plaatsen en daarmee onder de aandacht van fietsers en wandelaars brengen.