'Erlebe das Land van Cuijk'

Vrijdag 07 april 2017
In de eerste week van april heeft het Regionaal Bureau voor Toerisme de eerste Duitstalige nieuwsbrief verstuurd. De nieuwsbrief ‘Erlebe das Land van Cuijk’ is verzonden naar alle deelnemers aan de prijsvraag die tijdens de Touristikmesse in Kalkar is gehouden. De deelnemers hebben hun mailadres beschikbaar gesteld en daarmee aangegeven graag de nieuwsbrief te willen ontvangen.
In de eerste nieuwsbrief is onder meer aandacht besteed aan de eerdergenoemde prijsvraag, het Land van Cuijk Magazine en de Land van Cuijk Agenda, maar ook het Historisch Spektakel in Grave, de nieuwe tentoonstelling in het Oorlogsmuseum in Overloon en De Kuilen in Mill als bijzondere vakantiebestemming kwamen aan bod.
Gelijktijdig met het versturen van de eerste nieuwsbrief is ook de Facecookaccount Erlebe das Land van Cuijk online gegaan. Met onder meer aankondigingen van evenementen, aandacht voor de negen bijzondere reisbestemmingen in het Land van Cuijk, informatie over musea en andere bezienswaardigheden en berichten van toeristisch-recreatieve ondernemers in het Land van Cuijk.
Wilt u ook meer bekendheid in Duitsland en gebruik maken van de mogelijkheden van onze nieuwsbrief en Facebook-account, neem dan contact met ons op via info@rbtlandvancuijk.nl