Evenementenkalender 2016

Vrijdag 06 november 2015
Het Regionaal Bureau voor Toerisme en de toeristisch-recreatieve platforms gaan een poging ondernemen om alle spannende, leuke, bijzondere en onderscheidende activiteiten in het Land van Cuijk samen te brengen op de Evenementenkalender 2016. De kalender moet een zo compleet mogelijk overzicht worden van alles wat er in het komende jaar te beleven valt. 
Ben je betrokken bij de organisatie van activiteiten die een plek op de Evenementenkalender  2016 moeten krijgen, meld jouw evenement dan aan via http://www.landvancuijk.nl/persberichten/ of stuur een mail naar nieuws@landvancuijk.nl Vermeld dan ook de naam van het evenement, de datum, de locatie, een eventuele website en de naam van een contactpersoon.
Het evenement wordt opgenomen in de agenda’s van www.landvancuijk.nl, www.heerlijkeontmoetingen.nl en een groot aantal andere websites die gebruik maken van dezelfde digitale agenda. Waarschijnlijk komt daar nu ook een fysieke evenementenkalender bij, die een goed overzicht geeft van de evenementen in het Land van Cuijk.