Deelnemen aan Pluk & Oogstfeest Land van Cuijk

Dinsdag 05 september 2017
Op zondag 15 oktober wordt het begin van de herfst gevierd met een Pluk & Oogstfeest op Kasteel Tongelaar in Mill. Tijdens het Pluk & Oogstfeest wordt ook het programma 2018 van  ’n Goei Leven gepresenteerd.
Kasteel Tongelaar vormt op 15 oktober het decor voor een culinair oogstfeest. Met eerlijk en lokaal eten, een Smaakmarkt van producenten uit de regio, wildplukwandelingen en live-cooking (van geroosterd zwijn tot paddestoelenrisotto).
Voor de Smaakmarkt zoekt de organisatie nog ondernemers, organisaties/stichtingen en andere enthousiastelingen uit het Land van Cuijk die met een kraam op deze markt willen staan. Op de Smaakmarkt staan meer dan 50 kraampjes met eerlijke producten uit de regio. In de ZLTO-kennisweide leer je alles over 'boeren' anno nu en over ’n Goei.
Vorig jaar hebben circa 3.000 bezoekers het Pluk & Oogstfeest bezocht. Het is dus een interessante gelegenheid om een bedrijf of organisatie te presenteren aan een breed publiek.
Wie interesse heeft kan onderstaand inschrijfformulier invullen en retourneren aan maartjedevet@hotmail.com. Het bijgevoegde formulier geeft ook meer informatie over de kosten en de aankleding.
Uitgebreide informatie over het Pluk & Oogstfeest vindt u op de site van Kasteel Tongelaar.