Start toeristisch seizoen 2018

Op dinsdag 27 maart is het startschot gegeven voor het toeristisch seizoen 2018.
Tijdens een drukbezochte bijeenkomst in hotel-restaurant Riche in Boxmeer deed toeristisch manager Erik Jansen uit de doeken hoe in 2018 de unieke kwaliteiten van het Land van Cuijk in de etalage worden gezet. Programmamanager Diana van Bokhoven lichtte vervolgens het programma van Een Goei Leven toe. De presentatie is bijgevoegd.

Een van de hoogtepunten van de bijeenkomst was de uitreiking van het Land van Cuijk Promotiepakket 2018. Het promotiepakket bestaat uit het Land van Cuijk Magazine, belevingskaarten van de negen reisbestemmingen en Fiets- en Wandelboekjes met tien toproutes in het Land van Cuijk. Daarnaast kregen de aanwezige ondernemers nog extra foldermateriaal mee, zoals flyers met een overzicht van de groeteractiviteiten in het Land van Cuijk en informatie over De Nacht van een Goei Leven op 23 juni aanstaande.
De eerste promotiepakketten werden uitgereikt aan de aanwezige voorzitters van de lokale toeristisch-recreatieve platforms.
De deelnemers aan het promotiepakket die niet aanwezig konden zijn, krijgen later hun pakket.
 
Land van Cuijk Magazine ook digitaal
Het Land van Cuijk Magazine is ook digitaal beschikbaar. Het magazine staat als ‘doorbladerbare pdf’ op www.landvancuijk.nl/magazine.
Verblijfsaccommodaties, die hun gasten een voorproefje willen geven van wat zij in het Land van Cuijk kunnen beleven, kunnen de link doorsturen.