Header

Peperbussen

In opdracht van het toeristisch-recreatief platform Cuijk Verrassend zijn afgelopen zomer drie zogenaamde ‘peperbussen’ gemaakt. De posters zijn beplakt met posters van ondernemers en activiteiten in de gemeente Cuijk en geplaatst op plekken waar veel bezoekers kwamen.
De drie peperbussen (3 meter hoog) kunnen in 2021 breder in het Land van Cuijk worden ingezet. De peperbussen trekken de aandacht in het straatbeeld en nodigen voorbijgangers uit om een kijkje te nemen. 
Wij bieden ondernemers de mogelijkheid om, via een door ons ontwikkelde poster, te adverteren op de peperbussen. 
Op elke peperbussen kunnen maximaal 4 posters worden geplakt. De posters blijven minimaal een maand hangen, afhankelijk van de afspraken die daarover zijn gemaakt met de betrokken ondernemers of evenementorganisatoren.

De peperbussen worden geplaatst rond Pasen en blijven staan tot en met de herfstvakantie. Afhankelijk van de belangstelling worden een, twee of drie peperbussen geplaatst en worden ze tussentijds verplaatst naar andere locaties (indien meer dan drie locaties interesse hebben om ze op hun eigen grondgebied te plaatsen).
Uiterlijk 15 maart 2021 moet duidelijk zijn of er a) voldoende locaties zijn voor de peperbussen en b) voldoende animo is bij ondernemers en evenementorganisatoren om deel te nemen.

Interessant voor met name …?
  • horecagelegenheden, musea, attractieparken, etcetera; locaties die op zoek zijn naar mogelijkheden om breder onder de aandacht te komen van vakantiegangers, die al in ons gebied zijn én die op zoek zijn naar interessante dagjes uit of naar gelegenheden waar ze kunnen eten, drinken en/of verpozen;
  • organisatoren van evenementen in de regio.
Kosten
Aan ondernemers die met hun bedrijfsactiviteiten op de peperbus willen staan, rekenen wij een bedrag van € 75,00 per peperbus per maand. De posters worden in dat geval gratis gemaakt en door ons geplakt.
Organisatoren van evenementen kunnen zelf posters aanleveren van hun activiteiten. Wij plakken de posters, naar de mogelijkheden die op dat moment beschikbaar zijn.